DONINGTON HISTORIC FESTIVAL

VERSION 3

GATES OPEN AT 07:30 EACH DAY

FRIDAY 3 MAY +

09.10 - 09.40	Royal Automobile Club Woodcote Trophy for pre-56 sportscars	Qualifying	30 mins
09.50 - 10.20	U2TC for pre-66 under two-litre Touring Cars	Qualifying	30 mins
10.30 - 10.55	HRDC 'Touring Greats' for pre-'60 Touring Cars with Invited 'TC63'	Qualifying	25 mins
11.05 – 11.30	Mad Jack - Pre-War Sports Cars	Qualifying	25 mins
11.40 - 12.10	Historic Touring Car Challenge (HTCC) with Tony Dron Trophy	Qualifying	30 mins
12.20 - 13.00	GT & Sports Car Cup for pre-66 GT & pre-63 sportscars	Qualifying	40 mins
13.00 - 13.40	Lunch Break / Demonstrations / Pit Walk		40 mins
13.40 – 14.05	HRDC 'Allstars' for pre-'66 Sports, GT & Touring Cars	Qualifying	25 mins
14.15 – 14.45	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Qualifying	30 mins
14.55 – 15.25	Pre '63 GT for pre-63 GT cars	Qualifying	30 mins
15.35 – 15.55	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Front Engined Grid	Qualifying	20 mins
16.05 – 16.25	Nuvolari & Ascari Trophies for pre-61 Front Engined Grand Prix cars	Qualifying	20 mins
16.35 – 17.05	Stirling Moss Trophy for pre-61 sportscars	Qualifying	30 mins
17.15 – 17.40	HRDC'COYS TROPHY' for Touring Cars 1958- 1966	Qualifying	25 mins
17.50 – 18.10	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Rear Engined Grid	Qualifying	20 mins

SATURDAY 4 MAY

09.10 - 09.30	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Front Engined Grid — Race 1	Race 1	20 mins
09.45 - 10.45	Jaguar Classic Challenge for pre-66 Jaguar cars	Race 2	60 mins
11.00 - 11.20	Nuvolari & Ascari Trophies for pre-61 Front Engined Grand Prix cars — Race 1	Race 3	20 mins
11.35 – 12.35	Royal Automobile Club Woodcote Trophy	Race 4	60 mins
12.35 – 13.25	Lunch Break / Demonstrations / Pit Walk		50 mins
13.25 – 14.25	U2TC for pre-66 under two-litre Touring Cars	Race 5	60 mins
14.40 - 15.00	FJHRA/HSCC'Silverline' FJ Championship Rear Engined Grid — Race 1	Race 6	20 mins
15.15 – 15.55	Mad Jack - Pre-War Sports Cars	Race 7	40 mins
16.10 – 16.55	HRDC 'Touring Greats' for pre-'60 Touring Cars with Invited 'TC63'	Race 8	45 mins
17.10 – 19.10	GT & Sports Car Cup for pre-66 GT & pre-63 sportscars	Race 9	120 mins

SUNDAY 5 MAY

09.10 - 09.55	HRDC 'Allstars' for pre-'66 Sports, GT & Touring Cars	Race 10	45 mins
10.10 - 10.30	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Front Engined Grid — Race 2	Race 11	20 mins
10.45 – 11.45	Historic Touring Car Challenge (HTCC) with Tony Dron Trophy	Race 12	60 mins
12.00 - 12.20	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Rear Engined Grid — Race 2	Race 13	20 mins
12.20 – 13.20	Lunch Break / Demonstrations / Pit Walk		60 mins
13.20 - 14.20	Pre '63 GT for pre-63 GT cars	Race 14	60 mins
14.35 – 14.55	Nuvolari & Ascari Trophies for pre-61 Front Engined Grand Prix cars — Race 2	Race 15	20 mins
15.10 – 16.10	Stirling Moss Trophy for pre-61 sportscars	Race 16	60 mins
16.25 – 17.10	HRDC 'COYS TROPHY' for Touring Cars 1958- 1966	Race 17	45 mins







